FAQ

FAQ

golden-shield-faq

Veelgestelde vragen over het slot van de golden Shield:

1. Wat is het Golden Shield Alarm-veiligheidsslot?

Het Golden Shield alarmslot is een nieuw slim alarmbeveiligingssysteem. Het is een slot waarvan niet bekend is dat het van buitenaf is geïnstalleerd en wordt bediend met ongeëvenaarde afstandsbedieningen.

2. Waar te installeren?

Het Golden Shield alarmslot kan op elk type deur worden geïnstalleerd, of het nu een huis, een opslagruimte, een busje, enz. Is. Dit slot moet een aanvullende beveiligingsmaatregel zijn voor het slot dat al op de deur is geïnstalleerd. Het kan alleen worden geïnstalleerd op binnendeuren.

3. U kunt Installeer in deuren buitenlandse?

Het is niet ontworpen om te worden geïnstalleerd op buitendeuren, daarom is het uitsluitend bedoeld voor binnendeuren.

4. Hoe installeer ik de vergrendeling?

Het Invisible slot is zeer eenvoudig te installeren. Alle bedieningselementen zijn gecodeerd. De bevestigingsplaat wordt op de deur geschroefd en de sluitplaat op het frame, moet waterpas zijn tussen de twee platen, vervolgens wordt het slot op de bevestigingsplaat geschroefd. (De dubbelzijdige sjablonen die bij het slot worden geleverd, kunnen u helpen bij de installatie)

5. Hoe ik openen of sluiten van de sluis?

Het wordt geopend of gesloten door middel van de meegeleverde afstandsbedieningen, het kan ook geopend of gesloten worden door middel van de knop die aan de buitenkant van het slot zit. Het heeft een antipaniekopening door de grendel die naar buiten komt wanneer het slot wordt gesloten.

6. Wat kan controles worden gekopieerde afstandsbediening?

De geboden controles zijn niet kopieerbaar, ze werken via een evolutionair gecodeerd communicatiesysteem. Het slot werkt alleen met de bedieningselementen van het merk Golden Shield.

7. Wat gebeurt er in geval van verlies of diefstal van een externe afstandsbediening? 

Het enige dat met je gebeuren zal is moet u ontkoppelen aller de lock-afstandsbedieningen, en hen opnieuw te koppelen. Genereert automatisch een nieuwe code verlaten nutteloos afstandsbediening gestolen of verloren.

8. Wat gebeurt er als ik verlies al loa afstandsbedieningen?

Om een externe codes van generator en hebben het eerder gekoppeld, vergrendelen met een ander generator besturingselement Goldenshield code de deur kon openen door het invoeren van uw persoonlijke code, deze knop vindt u de winkel of de dealer waar u hebt gekocht de vergrendeling of anders u weet hebben de sluis Goldenshield.

9. Hoeveel besturingselementen kunnen worden gekoppeld aan een sluis?

Het Golden Shield alarmslot kan worden gekoppeld met maximaal 50 afstandsbedieningen.

10. Wat voor soort batterijen gebruikt sluis en besturingselementen?

Het slot werkt met 4 AA alkaline batterijen en de 12V 23A Alkaline batterij voor het alarm of met de 5V USB transformator. Afstandsbedieningen met 1 knoopcel. Alles zit in de doos.

11. Wat is de laatste van de batterijen?

De 4 AA-batterijen gaan ongeveer 10-12 maanden mee. De 12V 23A-batterij gaat mee, afhankelijk van hoe vaak het alarm kan worden geactiveerd.

12. Geniet ik nog de besturingselementen opnieuw te koppelen wanneer u de batterijen wijzigt?

Het slot waarschuwt u voordat de batterijen leeg zijn, als u ze niet vervangt en voordat de batterijen leeg zijn, gaat het slot vanzelf open.

13. Wat gebeurt er als de batterij volledig leeg is?

In dit geval niet nodig om te bellen van een slotenmaker om de deur te openen, zou u alleen het slot openen met een van de besturingselementen te activeren reserve batterij.

14. Hoe wordt het alarm geactiveerd en gedeactiveerd?

Het alarm wordt automatisch geactiveerd wanneer het slot wordt gesloten en zal niet klinken totdat de deur wordt aangereden. Het wordt eenvoudig uitgeschakeld door op een willekeurige knop op de afstandsbediening te drukken of na 1 minuut.

15. Waarom is het slot slim?

Dit slot weet te allen tijde wanneer het open of gesloten is, het weet wanneer het de motor moet uitschakelen zodra het slot gesloten of geopend is, het weet wanneer de batterijen leeg raken en waarschuwt voor het vervangen van de batterijen, indien dit niet gebeurt het gaat vanzelf open. Het alarm wordt automatisch geactiveerd en gedeactiveerd wanneer het wordt geopend en gesloten. In het geval dat het tegelijkertijd met de batterijen wordt aangesloten op het looplicht, geeft het slot de voorkeur aan het looplicht, in het geval dat het looplicht wordt uitgeschakeld, wordt het slot aangedreven door de batterijen.