FAQ

FAQ

golden-shield-faq

Veelgestelde vragen over het slot van de golden Shield:

1. Wat is de beveiliging GoldenShield lock?

Het slot Golden shield JD268, is een nieuw stelsel van zekerheid samengestelde door een sluis aangedreven door opdracht op afstand, zonder enig element zichtbaar vanaf de buitenkant dus in geen tijd kan niemand weten dat een slot gouden schild hebt geïnstalleerd.

2. Waar te installeren?

De Golden Shield JD268 is lock kunt installeren in een soort deur goed is voor een woning, een berging, een busje… enz. De gouden schild vergrendeling moet een aanvulling vormen op de reeds geïnstalleerde in het deurslot veiligheidsmaatregel.

3. U kunt Installeer in deuren buitenlandse?

De Golden Shield JD268 slot is ontworpen om te worden geïnstalleerd in de deuren van de buitenkant, niet wordt het exclusieve gebruik ervan voor binnendeuren.

4. Hoe installeer ik de vergrendeling?

Het slot van de Golden Shield JD268 is zeer gemakkelijk geïnstalleerd. Alle besturingselementen worden gecodeerd. Schroef bevestiging Deurschild en klink aan de frame-plaat, moetend worden herverdeeld tussen de twee platen, schroeven vervolgens de vergrendeling aan de montageplaat.

5. Hoe ik openen of sluiten van de sluis?

Het slot van de Golden Shield JD268 opent of sluit u via de meegeleverde afstandsbediening.

6. Wat kan controles worden gekopieerde afstandsbediening?

De meegeleverde controles zijn incopiables, een communicatiesysteem voor codering van evolutionaire code doorlopen.

7. Wat gebeurt er in geval van verlies of diefstal van een externe afstandsbediening? 

Het enige dat met je gebeuren zal is moet u ontkoppelen aller de lock-afstandsbedieningen, en hen opnieuw te koppelen. Genereert automatisch een nieuwe code verlaten nutteloos afstandsbediening gestolen of verloren.

8. Wat gebeurt er als ik verlies al loa afstandsbedieningen?

Om een externe codes van generator en hebben het eerder gekoppeld, vergrendelen met een ander generator besturingselement Goldenshield code de deur kon openen door het invoeren van uw persoonlijke code, deze knop vindt u de winkel of de dealer waar u hebt gekocht de vergrendeling of anders u weet hebben de sluis Goldenshield.

9. Hoeveel besturingselementen kunnen worden gekoppeld aan een sluis?

Het slot van de Golden Shield JD268 kan door maximaal 24 afstand besturingselementen worden gekoppeld.

10. Wat voor soort batterijen gebruikt sluis en besturingselementen?

Het slot van de Golden Shield JD268 wordt aangedreven door 4 AA alkaline batterijen en batterij 12V 23A alkalische reserve of 6V transformator. Afstandsbedieningen met 1 batterij 27A 12V alkaline. Alles inbegrepen in het vak.

11. Wat is de laatste van de batterijen?

4 AA-batterijen laatste rond 5-6 maanden. Reserve harde 23A 12V batterij milieu tot de 2-3 jaar, draaien een paar keer per jaar. (Is het raadzaam de back-up batterij veranderen zodra u maakt gebruik van het).

12. Geniet ik nog de besturingselementen opnieuw te koppelen wanneer u de batterijen wijzigt?

Nee, het slot van de Golden Shield JD268 schrapt geen koppelingen wanneer de batterijen sterven of worden gewijzigd, zonder de banden met de besturingselementen hoeft te veranderen batterijen in een bepaalde tijd, zodat die niet worden verwijderd.

13. Wat gebeurt er als de batterij volledig leeg is?

In dit geval niet nodig om te bellen van een slotenmaker om de deur te openen, zou u alleen het slot openen met een van de besturingselementen te activeren reserve batterij.